Vaporcade komt met smartphone waarmee je kunt roken

Met een smartphone kun je al foto’s maken, navigeren, muziek luisteren, films kijken en gamen. Er komt nu echter ook een smartphone uit waarmee je kunt roken. De Vaporcade Jupiter heeft namelijk een ingebouwde e-sigaret.

Vaporcade-Jupiter-smartphone

Dat smartphones veelzijdige apparaten zijn is al lang bekend. Ze hebben al diverse apparaten vervangen door de jaren heen. De smartphone is nu onze navigatie, mp3-speler, mobiele bioscoop, spelcomputer, fotocamera, videocamera en ga zo maar door. Praktisch alles is mogelijk met de smartphone. Er is echter altijd baas boven baas wat functies betreft. Dat laat Vaporcade goed zien met hun Jupiter. Die smartphone heeft namelijk een ingebouwde e-sigaret.

Vaporcade-CartridgeDe smartphone ziet er nogal apart uit en doet enigszins denken aan een platgeslagen oude telefoon. Aan de bovenkant zit een soort antenne waar je aan kunt zuigen. Die ‘antenne’ is verbonden met een cartridge die je boven aan de telefoon bevestigt. Er zullen 30 smaken beschikbaar komen, al is het niet helemaal duidelijk of je je cartridge bij kunt vullen of dat je een nieuwe cartridge moet kopen als ie leeg is.

Sommigen critici vermoeden dat de Vaporcade Jupiter een grap is en dus niet echt uit zal komen. Het bedrijf zelf zegt echter dat het wél om een echt product gaat. Er zullen twee versies van de Vaporcade Jupiter uit komen. Eentje met 3G-ondersteuning en die zal 299 dollar kosten en eentje met 4G-ondersteuning voor 499 dollar. Beide modellen hebben een 5,3 inch-scherm. Het toestel komt uit in de Verenigde Staten. Of er ook een release buiten de VS gepland is is niet bekend.

Vaporcade

 


Tags: , , , , ,