Nokia Lumia 920T gespot in China?

Als we een gerucht moeten geloven dan krijgen de Chinezen een betere versie van de Nokia Lumia 920 dan mensen uit de westerse landen. Het toestel heeft de naam Lumia 920T en krijgt onder andere een betere processor.

Krachtige Nokia Lumia 920T voor China

Lumia 920T

Een verzonden tweet inclusief foto van Weibo

De Nokia Lumia 920 is nog maar net uit in het buitenland en nu al is er een nieuwe versie opgedoken, namelijk de Lumia 920T. Deze versie is bedoeld voor de Chinese markt. Nu is het niet vreemd dat er een aparte toevoeging is voor bepaalde delen van de wereld in verband met netwerkprotocollen en frequenties. De Lumia 920T gaat echter wat verder als we de geruchten moeten geloven. Zo zou de Chinese versie een betere Qualcomm S4 Pro processor aan boord hebben, in tegenstelling tot de S4 Plus van de normale Lumia 920. Daarnaast zou de 920T beschikken over de Adreno 320 GPU welke nogal wat krachtiger is dan de Adreno 225 in de Lumia 920.

De ‘T’ van TD-SCDMA?

Wat aannemelijker is dan betere hardware, is de toevoeging van ondersteuning voor de TD-SCDMA netwerken die in China die gebruikt worden voor 3G. Dat verklaart ook direct de ‘T’ in de naam van de Lumia 920T. Daarnaast zijn er een aantal Chinese personen op diverse websites die zeggen dat de bron van het gerucht (Weibo) wel vaker onzin online zet. Het is dus even wachten op een officiële verklaring van Nokia.

Bron: Engadget


Tags: , , ,