Komt PureView naar Lumia’s?

De keuze van Nokia om de PureView technologie in een Symbian telefoon te stoppen terwijl alle pijlen op Windows Phone gericht zijn is vreemd. Maar mogelijk komt PureView alsnog naar de Lumia’s toe.

PureView technologie naar Lumia-smartphones?

Nokia 808 PureviewDe PureView technologie is dé reden om een Nokia 808 te kopen. Door de nieuwe techniek kun je prachtige foto’s maken met je smartphone. De kwaliteit van foto’s gemaakt me de 808 houden zich zelfs prima staande tegenover foto’s gemaakte met échte camera’s. Het is een prachtige techniek die niet zou misstaan op een high-end Lumia smartphone, en dat ie precies wat er mogelijk gaat gebeuren. Chris Webber, president van Nokia US, heeft al eens aangegeven dat er mogelijk gewerkt wordt aan PureView voor Windows Phone toestellen. Nu is het de beurt aan de Twitter van Nokia om de mensen een beetje te teasen. Als reactie op een vraag betreffende PureView voor Lumia-toestellen reageert Nokia op Twitter met “hou je ogen en oren open de komende weken“.

Onthulling op 5 september of tijdens Nokia World?

En wat is er de komende weken te doen? Twee dingen: Nokia World en het evenement van Nokia en Microsoft op 5 september. Gaat Nokia PureView voor de Lumia onthullen? Worden de nieuwe Lumia’s in één klap de toestellen met de beste camera’s aan boord? Wij hopen het want PureView is een flinke stap vooruit op het gebied van smartphone-camera’s en zou de toekomstige Lumia’s een flinke duw in de juiste richting kunnen geven.

Bron: Pocketnow


Tags: , , ,