Nokia Lumia 610: foto’s en details lekken uit

Vandaag zijn foto’s en details van Nokia’s nieuwste smartphone, de Lumia 610, uitgelekt. Het gaat om een low-end Windows Phone Tango toestel met dezelfde look als onder andere de Nokia 700.

Nokia Lumia 610De website Nokia For Us heeft details ontvangen van een tipgever die zegt werknemer te zijn bij Nokia. Volgens de tipgever zal de Lumia 610 het tweede Windows Phone Tango toestel zijn van Nokia en zal een stuk meer low-end zijn dan bijvoorbeeld de Lumia 710. Een voordeel is wel dat de Nokia Lumia 610 een stuk goedkoper zal zijn dan we tot nu toe hebben gezien binnen de Windows Phone line-up. Het toestel zal 256MB Ram hebben, een 5 megapixel camera met een LED flits, een 3.5 inch scherm en een achterkant die je kunt verwisselen. Volgens de bron is de Lumia 610 enorm licht en ongeveer even dun als de Nokia C7. Qua design is het een combinatie van de Nokia C7 en een Nokia Windows Phone concept toestel.

Nokia Lumia 610 voor en achterDe Nokia Lumia 610 lijkt geen hardware-matige knoppen te hebben en de speaker (waar het geluid van muziek en filmpjes vandaan komt) bevindt zich aan de onderkant. Nokia For Us durft niet te zeggen of de gelekte foto authentiek is, maar acht die kans wel groot. Meer zekerheid krijgen we mogelijk tijdens het Mobile World Congress eind februari. Op de grootste telecombeurs ter wereld gaat Nokia volgens geruchten namelijk zes nieuwe toestellen onthullen. Nog eventjes geduld dus!

Bron: Nokia For Us


Tags: , , , , , ,