Komt de Nokia Lumia 900 naar Europa?

Goed nieuws voor Nokia fans van het eerste uur, want de Lumia 900 komt dit jaar mogelijk nog naar Europa toe, en sneller dan je denkt! Geruchten spreken namelijk over een mogelijke release in mei.

Lumia900WinSuperSite komt met het gerucht, gebaseerd op beweringen van een bron die bij een provider werkt, en zegt dat het nog met een korrel zout genomen moet worden. Die provider is AT&T en de bron zegt dat die provider het exclusieve verkooprecht heeft tot mei. Na mei zal de Lumia 900 dus ook gekocht kunnen worden in combinatie met een abonnement van T-Mobile (in de VS) en Verizon. Dat betekent dat er verschillende versies van de Lumia 900 gemaakt moeten worden in verband met het gebruik van verschillende netwerken. De Lumia 900 kan in feite al overweg met Nederlandse netwerken, omdat AT&T dezelfde frequenties gebruikt. Het enige verschil is de LTE ondersteuning.

Als Nokia de Lumia 900 ook uit gaat brengen in Europa, dan zal er in februari een persconferentie worden gehouden tijdens de telecombeurs Mobile World Congress in Barcelona. We zullen dus snel genoeg weten of wij Europeanen ook van de nieuwste Lumia kunnen genieten. Waarom zou je voor de Lumia 900 gaan in plaats van de Lumia 800 hoor ik je denken: het scherm is met 4,3 inch een stuk groter, er is een front camera aanwezig en de beeldkwaliteit van het scherm is een heel stuk beter. Uiteraard kun je ook voor een namaak gaan als je wel iets Lumia-achtigs wilt, maar toch iets exclusiefs.

Bron: supersite for WINDOWS


Tags: , , ,