Foto’s van een Samsung Galaxy S2 met toetsenbord verschijnen op het internet

De Samsung Galaxy S2 is momenteel het paradepaardje van Samsung en Android, een van de snelste toestellen van het moment en een van de best verkochte toestellen van het moment. Nu komt er dan ook nog eens een leuke variant uit van de telefoon.

Samsung Galaxy S GlideMobile Syrup heeft foto’s gepubliceerd van de Samsung Galaxy S Glide, een variant op de Galaxy S2 met een toetsenbord. Hoewel een toetsenbord een leuke toevoeging is waar redelijk wat vraag naar is zijn er maar relatief weinig toestellen die een volledig QWERTY toetsenbord hebben. In de VS is er de Motorola Droid welke een toetsenbord heeft en in Nederland hebben we de HTC Desire Z en de Sony-Ericsson Xperia Mini Pro. Samsung wil inspelen op de markt met de Galaxy S Glide door de kracht en het succes van de Galaxy S2 te bundelen met een mooi toetsenbord.

SGlide_Voorkant-toetsenbordDoor het toetsenbord is het toestel wel wat dikker. Waar de Galaxy S2 nog rond de 9mm zat heeft de S Glide een dikte van rond de 13 of 14mm. Verder heeft het toestel een 4 inch Amoled scherm met een resolutie van 800×480 en zal het draaien op een dual-core processor van 1.2GHz. Het toestel is in eerste instatie bedoeld voor de Canadese provider Rogers, maar vanwege de GSM en UMTS compatibiliteit is het niet ondenkbaar dat de S Glide ook zijn weg vindt naar de Europese markt.

SGlide-Achterkant