Sony Ericsson en hun mysterieuze foto’s

Herinner je je nog de mysterieuze teaser foto van Sony Ericsson die we een tijdje terug plaatste? Wij gokten op een Windows Phone toestel aankondiging op de CES beurs, maar dat is niet gebeurd.

Sony Ericsson teaser 2Blijkbaar was die teaser foto niet de enige die her-en-der op Facebook geplaatst werd. Er was ook een foto verschenen van een plaatje met details van het toestel en een foto van een jonge vrouw met het toestel. Nu de CES is afgelopen blijkt dat Sony Ericsson niet met een Windows Phone toestel is gekomen, ondanks de vermoedens van velen. Mogelijk is het toestel op de foto’s de Sony Xperia ion. Nu blijkt echter wel dat de foto’s gewoon een teaser waren voor de eerste smartphones onder de Sony vlag, en niet voor iets als een nieuw besturingssysteem.

Een beetje teleurstelling is er wel, maar nieuwe toestellen is ook gewoon prima nieuws. Wel was de eerste teaser behoorlijk misleidend. Er waren genoeg dingen te vinden die mogelijk konden hinten naar Windows Phone en we snappen dan ook de bedoeling van de foto niet helemaal. Ook waren we niet de enige die een paar ‘Windows Phone’ kenmerken uit de foto haalden, want veel websites vielen over dezelfde hints. De twee andere foto’s zijn dan weer een stuk beter geschikt als teaser. Dus Sony, gelieve ons de volgende keer niet in een compleet tegengestelde richting te sturen!

Sony Ericsson teaserSony Ericsson teaser 2

Wil je de aankondiging van de Sony Xperia ion en Sony Xperia S lezen? Klik dan hier voor het nieuwsbericht.


Tags: , , , ,