T-Mobile komt met onbeperkt abonnement in de UK

Het gaat lekker met het nieuws zo in het begin van de week. Eerst de Samsung nieuwtjes, daarna het bericht dat Hi en MTV Mobile met een Spotify bundel komen en nu het bericht dat T-Mobile in het Verenigd Koninkrijk komt met een onbeperkt abonnement.

Onbeperkt? Dat is iets dat we hier in Nederland al enige tijd geleden achter ons gelaten hebben. T-Mobile laat aan de andere kant van de Noordzee echter zien dat het ook anders kan, want daar komen ze met een onbeperkt telefoonabonnement. Voor 36 pond, wat omgerekend 42 euro is, kunnen gebruikers onbeperkt bellen naar T-Mobile abonnees, onbeperkt sms’en, onbeperkt internetten en kun je gebruik maken van WiFi-hotspots. Bellen naar andere netwerken is niet onbeperkt, al kom je er met 2000 minuten aardig dicht bij in de buurt. Ook het internet is niet helemaal onbeperkt, maar 80GB is voor 99,99% van de gebruikers waarschijnlijk wel onbeperkt. Maar is dit dan een sim-only abonnement? Want die zijn altijd goedkoper! Nee, dit is geen sim only abonnement want je krijgt er de Samsung Galaxy S2 of HTC Senstation XE gratis bij. Een iPhone 4S kost bij het abonnement 99 pond.

Onbeperkt bellen T-MobileHet abonnement is voorlopig alleen voor de Britse gebruikers. Michael Vos, woordvoerder van T-Mobile Nederland, heeft tegenover Tweakers.net gezegd dat hij niks kan ontkennen of bevestigen. “Dat onze collega’s in het buitenland iets doen, betekent niet dat wij het ook gaan doen. Wij geven nooit commentaar op toekomstige abonnementsvormen.” aldus Vos. Wat ons betreft kan een dergelijk abonnement niet snel genoeg komen, al is het maar om te laten zien dat het ook anders kan.


Tags: , , , ,