Twee T-Mobile directeuren stappen op

Vandaag is naar buiten gekomen dat twee directeuren van T-Mobile, van financiën en marketing, opstappen. Dit zou mogelijk kunnen komen door een nieuwe strategie van de provider.

T-Mobile logoT-Mobile is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe strategie voor de lange termijn, met het gevolg dat twee directeuren opstappen. Hans van Leeuwen, financieel directeur, en Hendrik Kasteel, marketingdirecteur, vertrekken na een jarenlange dienst bij de provider. Een exacte reden wordt door T-Mobile niet gegeven, maar aannemelijk is dat de twee heren zich niet kunnen vinden in de nieuwe strategie van de provider. Het vertrek zal per 1 juli ingaan en komt relatief kort na het vertrek van algemeen directeur Bart Weijermars.

Kan het zijn dat de directeuren nattigheid voelen in de vorm van de NMa? Die is namelijk overgegaan tot onderzoek na berichten over een vermeende kartelvorming tussen de drie Nederlandse providers T-Mobile, Vodafone en KPN. Vorig jaar werd door de drie providers nagenoeg gelijktijdig een fikse prijsverhoging doorgevoerd en begin deze maand heeft T-Mobile alles nogmaals radicaal omgegooid. Is de nieuwe strategie van T-Mobile in het nadeel van de consument en zijn de directeuren daarom vertrokken? Zijn de directeuren bang voor het oordeel van de NMa en zijn ze daarom vertrokken? Voorlopig kunnen we alleen maar gissen en mogelijk zullen we de waarheid nooit te weten komen.


Tags: