Max Payne komt 14 juni naar Android

Het is een behoorlijke poos geleden dat we voor het laatst over Max Payne geschreven hebben. De Android versie zou eind april/begin mei komen maar liep vertraging op. Daarna werd het akelig stil rondom deze film-noir game.

Max Payne MobileVoor de achtergrondinformatie van Max Payne kun je terecht bij ons vorige bericht hierover. Nu gaan we het even hebben over iets anders, namelijk de ondersteunde toestellen. Hier het lijstje:

Smartphones: HTC One X, One S, Evo 3D en Sensation, en de Samsung Galaxy Nexus, Nexus S en Galaxy Note, en de Sony Xperia Play en Xperia S.
Tablets: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab en de Sony’s Tablet S en Tablet P

Zoals je ziet kun je de nieuwste mobiele game van Rockstar alleen op de meest recente smartphones spelen. Dat is toch een beetje vreemd want GTA III (die op de PC dezelfde systeemeisen heeft) ondersteund veel meer toestellen. Het is mogelijk dat in de bovenstaande lijst alleen geteste toestellen zijn opgenomen en dat de game op een veel breder scala aan toestellen werkt. Wat echter nog vreemder is, is het ontbreken van de Galaxy S3. Het is niet duidelijk waarom Max Payne niet op Samsung’s nieuwe vlaggenschip te spelen is, Rockstar heeft daar geen reden voor gegeven.

Komende donderdag, 14 juni, komt de game uit en – ervan uitgaande dat hij werkt – gaan wij hem voor je testen. Max Payne moet rond de €3 kosten in de Google Play Store.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Pgg3VG7Hug8


Tags: , , ,