Screenshots Windows Phone 8 duiken op

Een fanblog over Nokia heeft screenshots van mogelijk Windows Phone 8 gelekt. De persoon die de screenshots in handen heeft, heeft ze gekregen van een anonieme bron.

ApolloOp nokiainnovation.com heeft een gebruiker screenshots gepubliceerd van Windows Phone 8. De screenshots zijn afkomstig van een anonieme gebruiker die schuil gaat onder de naam ‘DarkRiver’. Deze persoon zou een Windows Phone 8 toestel in handen hebben. Ook zou hij vermeld hebben wat er allemaal te vinden is in Windows Phone 8. Zo zit Skype geïntegreerd in het besturingssysteem. Wanneer iemand belt via Skype kun je opnemen met en zonder video en je kunt ook een chat beginnen via het profiel van een gebruiker.

In dat profiel is het onder andere ook mogelijk om een tekstbericht te sturen, het thuisnummer te bellen en op een ‘wall’ schrijven (mogelijk Facebook). Ook is het in Windows Phone 8 standaard mogelijk om je dataverbruik bij te houden. Zo is te zien hoeveel MB’s je verbruikt hebt, hoeveel dagen je nog over hebt en er is een knopje te vinden waarop staat ‘see more data plans’, wat erop kan duiden dat je je bundel kunt wijzigen.

De camera op Windows Phone 8 ziet er (in ieder geval voorlopig) nog erg simpel uit. De schrijver van het blog kan helaas ook niet vertellen of er ergens anders nog opties verstopt zitten, maar hij gaat hier wel van uit.

Apollo1Apollo2Apollo3

De schrijver van het blog kan niet met 100 procent zekerheid zeggen dat de screenshots allemaal echt zijn. Maar lang hoeven we niet te wachten op een verlossend antwoord want volgende week zal Microsoft Windows Phone 8 laten zien in een ‘sneak peek’ evenement. Nog een weekje wachten dus!

Vergelijk aanbiedingen van Windows Phone telefoons!

Bron: nokiainnovation.com


Tags: , ,