Samsung Galaxy S3 beste smartphone op Tweakers

Jaarlijks heeft zijn er op Tweakers.net de Tweakers Awards, waarin verschillende producten meedingen naar beste product in verschillende categorieën. Een van die categorieën is ‘Beste smartphone’ en daar staat de Samsung Galaxy S3 aan de top.

Samsung Galaxy S3 koning van de smartphones

Tweakers AwardsElk jaar stemmen de bezoekers van Tweakers.net op het beste product van het jaar in verschillende categorieën. Dus geen deskundige experts die kiezen op basis van specificaties en testen, maar consumenten die kiezen op basis van persoonlijke ervaringen. 29,5 procent van die consumenten vindt de Samsung Galaxy S3 de beste smartphone van 2012, waardoor Samsung voor het tweede jaar op rij aan de haal gaat met de eerste plek. Op de tweede plaats staat de iPhone 5 met 21,8 procent en op de derde plaats heeft de HTC One X een plekje ingepikt met 15 procent. De Nokia Lumia 920 staat op de vierde plaats met 10,8 procent en dat is zeker niet slecht voor een telefoon die nog niet eens officieel uit is in Nederland!

Vergelijk Samsung Galaxy S3, iPhone 5, HTC One X en Nokia Lumia 920 acties!

Smartphone-landschap veranderd

De iPhone was jarenlang heer en meester maar het landschap lijkt te veranderen. Voor het tweede jaar op rij is Samsung gekroond tot winnaar en voor het eerst sinds lange tijd zien we Nokia vrij hoog in de eindresultaten eindigen. Er lijkt dus wat te veranderen op het gebied van smartphones en het is dus ook spannend hoe volgend jaar eruit gaat zien. We hebben dan de iPhone 5S, Galaxy Note 3, BlackBerry 10 en wie weet wat nog meer allemaal!

Bron: Tweakers.net


Tags: , ,