Samsung kondigt Galaxy S2 Plus aan

Samsung heeft tijdens de CES de Samsung Galaxy S2 Plus aangekondigd, waarschijnlijk als vervanger van de inmiddels 1,5 jaar oude Galaxy S2. Qua uiterlijk nagenoeg gelijk, maar intern is het een en ander aangepast.

Samsung heeft bij ‘Plus’ andere betekenis

Samsung Galaxy S2 PlusAls wij denken aan ‘Plus’ dan denken we aan een verbeterde versie. Een beter scherm, hogere resolutie, snellere processor, meer opslag, dat soort dingen. Zo’n beetje wat HTC deed met de HTC One X+. Die had namelijk een betere front-camera, een aantal bug-fixes, een ander scherm, snellere processor en meer opslaggeheugen. Samsung pakt het wat anders aan met de op de CES aangekondigde Samsung Galaxy S2 Plus. Het scherm is onveranderd, het uiterlijk is onveranderd, er is minder opslaggeheugen aanwezig (8GB ten opzichte van 16GB) en er zit een minder krachtige processor in. Wel draait de Samsung Galaxy S2 Plus op Android 4.1 en heeft het een aantal software-functies van de Galaxy S3 en Note 2 overgenomen. Een soort herziene budget-versie van de Samsung Galaxy S2 dus. Neemt niet weg dat het een prima toestel is, want Samsung kan de Galaxy S2 Plus goed neerzetten als mooi budget-toestel om de concurrentie aan te gaan met de LG Optimus L7, HTC One V en Sony Xperia P.

Zie jij de Samsung Galaxy S2 Plus wel zitten? Meld je dan aan voor de alert en blijf op de hoogte van acties!

Een releasedatum en prijs voor de Samsung Galaxy S2 Plus zijn nog niet gegeven en het is nog niet duidelijk of hij überhaupt wel naar Nederland komt.


Tags: , , ,