Video van de Lumia 928-camera opgedoken?

Nokia heeft een nieuwe video online gezet van een Lumia die een betere videocamera aan boord heeft dan de Galaxy S3 en de iPhone 5. In de video wordt gefilmd in donkere omstandigheden en dat wordt vergeleken met beelden van de andere toestellen.

Nokia Lumia 928 video op Youtube?

Nokia Lumia 928 reclame

Een reclamebord van de Lumia 928 dat waarschijnlijk onbedoeld nogal duidelijk zichtbaar was.

De Nokia Lumia 928, de semi-opvolger van de Lumia 920. We zeggen semi-opvolger want als we de geruchten mogen geloven gaat het meer om een update dan een volwaardige nieuwe versie van het Nokia vlaggenschip. Zo zou de Lumia 928 een verbeterde camera moeten hebben en zou het dunner en lichter zijn dan zijn voorganger. Verdere specificaties zouden gelijk zijn. De kwaliteiten van de Lumia 928-camera zijn nu vermoedelijk te zien in een filmpje dat Nokia online heeft gezet.  Het is echter niet zeker dat de Lumia 928 gebruikt is voor de video, aangezien er met geen woord gerept wordt over het toestel. Bekijk de video hieronder:

Het Nokia team is in de avond naar een kermis/pretpark geweest om daar hun nieuwe telefoon uit te testen. Wat vooral opvalt is dat er nagenoeg geen ruis in het beeld zit en dat het erg scherp en kleurrijk oogt. Het beeld is in ieder geval een stuk lichter dan dat van de Lumia 920 (die maakt érg donkere videobeelden in donkere omgevingen). In de video wordt er ook vergeleken met de Galaxy S3 en de iPhone 5 en de onbekende Lumia komt duidelijk als winnaar uit de bus. Helemaal eerlijk is het niet want de twee andere telefoons worden (zo lijkt het althans) net wat anders vastgehouden en wij weten niet hoe de testopstelling eruit zag. Wel is de Lumia 920 duidelijk scherper en is er minder ruis waarneembaar.

Bekijk specificaties en acties van alle Lumia’s van Nokia op GSMacties.nl!

Nokia houdt 14 mei een persconferentie waar mogelijk verschillende Lumia’s aangekondigd gaan worden, waaronder de Lumia 928.


Tags: , , , , ,