HTC en Samsung kondigen nieuwe Windows Phone-toestellen aan

HTC en Samsung hebben beide nieuwe een nieuw Windows Phone-toestel aangekondigd. Het gaat om de HTC 8XT en de Samsung Ativ S Neo. De toestellen lijken vooralsnog exclusief voor de Amerikaanse provider Sprint.

HTC en Samsung kondigen nieuwe Windows Phone-toestellen aan

Samsung en HTC Windows Phone 8HTC en Samsung brengen beide een nieuw toestel uit dat draait op Windows Phone 8. Het hierbij om de HTC 8XT en de Samsung Ativ S Neo. De HTC 8XT lijkt erg op de HTC 8X maar er zijn wel paar verschillen. Zo heeft de 8XT een 4,3 inch scherm maar met een lagere schermresolutie, er is maar 8GB opslaggeheugen aanwezig en hij draait op een nieuwere maar iets lager geklokte processor (1,4GHz). Wel bevat de HTC 8XT BoomSound-speakers.

De Samsung Ativ S Neo lijkt op zijn beurt weer erg op de Samsung Ativ S. Qua specificaties gaan de twee erg gelijk op. De processor van de Ativ S Neo is 100Mhz trager dan de processor van de Ativ S. Verder zijn de twee redelijk gelijk aan elkaar.

Nieuwe toestellen exclusief voor Sprint

De twee nieuwe toestellen lijken exclusief te zijn voor de Amerikaanse provider Sprint. Het zijn tevens de eerste twee Windows Phone 8-toestellen voor de provider. Ook lijken de twee toestellen erg op toestellen die hier in Europa alweer een tijdje beschikbaar zijn dus zou het een rare stap zijn om ze hier ook uit te brengen. Mogelijk blijven de HTC 8XT en Samsung Ativ S Neo dus exclusief voor de Amerikaanse provider Sprint.

Bron: Sprint


Tags: , , , , ,