HTC One Mini duikt op in foto’s

Er zijn foto’s verschenen waarop de onaangekondigde HTC One Mini zeer duidelijk te zien is en vergeleken wordt met de HTC One. Zo is duidelijk te zien dat de One Mini vooral in de breedte een stuk kleiner is.

HTC One Mini te zien in foto’s

Er gaan al even geruchten over een kleinere HTC One, bedoeld om een goedkoper segment van de markt te kunnen bedienen. Voor het eerst is echter te zien hoe ‘klein’ de HTC One Mini zal zijn. Er zijn namelijk foto’s online verschenen van de One Mini naast de normale One. Op die manier is goed te zien dat de HTC One Mini vooral een stuk smaller is. In de hoogte verschillende beide toestellen niet erg veel van elkaar.

HTC One Mini vs One - op elkaar

HTC One MiniAan de hand van de bovenstaande foto hebben wij een haarscherpe mock-up gemaakt die volgens ons redelijk dicht bij de werkelijkheid zal liggen:

De HTC One Mini zal mogelijk een Snapdragon 400 dualcore-processor bevatten, een 4,3 inch scherm met een resolutie van 1280×720, 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen. Ook de BoomSound-speakers en de Ultrapixel-camera van de HTC One zouden aanwezig moeten zijn bij de One Mini. Het design van de HTC One is tevens overgenomen voor de HTC One Mini.

Naar verwachting zal de HTC One MIni in augustus uit komen.

Vind jij de HTC One Mini wel wat? Schrijf je dan in voor de alert en blijf op de hoogte van HTC One Mini acties!

Bron: GSMarena


Tags: , ,