Rovio werkt aan Angry Birds Go!

Rovio heeft aangegeven te werken aan Angry Birds Go!. Deze game gaat waarschijnlijk een kartgame worden en wordt gemaakt in samenwerking met Red Bull.

Rovio wordt aan Angry Birds kartgame

Angry Birds Go!De dames en heren bij Rovio zitten duidelijk niet stil want na Angry Birds, Angry Birds Space, Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio, Angry Birds Star Wars, Bad Piggies en Amazing Alex wordt er nu gewerkt aan Angry Birds Go!. Rovio heeft nog niet veel losgelaten over de game maar inmiddels staat er wel een teaservideo online.

In de video is te zien hoe een vogel en varkentje naar beneden rennen en er is te zien hoe er gereden wordt in een zeepkist op een Red Bull-circuit. Daarbij zegt Kaivola van Rovio: “Het moment dat de kart uit elkaar viel voor onze ogen wisten we dat het gewoon goed voelde.” Het heeft er dus alle schijf van dat Angry Birds Go! een kartgame gaat worden. Heel vreemd is het overigens niet want veel populaire game- en film-series krijgen op een gegeven moment een kartgame. Denk aan Super Mario, Sonic, Donkey Kong, LEGO, Crash Bandicoot, Madagascar (de film), LittleBigPlanet en zelfs Star Wars.

Meer details worden binnenkort door Rovio vrijgegeven.


Tags: , , ,