Samsung Ativ S begin maart naar Nederland

De Samsung Ativ S is al een poosje te bestellen maar je moet nog even wachten op de levering. Samsung heeft namelijk bekendgemaakt dat het toestel uiterlijk begin maart in Nederland uit zal komen.

Samsung Ativ S uiterlijk begin maart in Nederland

Samsung ATIV SSamsung heeft tegenover Tweakers.net bekendgemaakt dat de op Windows Phone 8 draaiende Ativ S uiterlijk begin maart uitgebracht zal worden in Nederland. De Samsung Ativ S zou een van de eerste Windows Phone 8-toestellen moeten zijn maar is inmiddels ingehaald door HTC met de 8S en 8X en Nokia met de Lumia 820 en 920. De reden voor het uitstel is niet duidelijk, maar het is opmerkelijk dat de release pas een goede 7 maanden na aankondiging zal plaatsvinden.

Specificaties Samsung Ativ S niet verkeerd

De vertraging wil niet direct zeggen dat het toestel verouderd is, want de specificaties zijn nog steeds gewoon goed. Zo heeft de Samsung Ativ S een 4,8 inch Super Amoled HD-scherm met een resolutie van 1280×720 en een Snapdragon S4 Plus dual-core processor van 1,5GHz. Geen verkeerde specificaties dus en hij kan zich prima meten met de Nokia Lumia 920 en HTC 8X.

Bekijk aanbiedingen van de Samsung Ativ S

Bron: Tweakers.net

https://www.gsmacties.nl/mobiele-telefoons/Samsung/ATIV-S-16GB-aanbiedingen

Tags: , ,