Samsung Galaxy Note 3 officiële smartphone Olympische Winterspelen 2014

Samsung was al partner van de Olympische Spelen, maar vandaag heeft het bedrijf aangekondigd dat de Galaxy Note 3 de officiële smartphone zal zijn van de Olympische Winterspelen 2014 in Sochi.

Samsung Galaxy Note 3 officiële smartphone Olympische Winterspelen 2014

In 1988 was Samsung voor het eerst een lokale sponsor van de Olympische Spelen in Seoul. In 1998 werd Samsung een wereldwijde Olympische partner voor ‘Wireless Communications Equipment‘, waarbij het bedrijf diensten op het gebied van draadloze communicatie aanbood. Nu spoelen we even vooruit in de tijd, naar 2013. Samsung heeft namelijk bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy Note 3 de officiële smartphone zal zijn tijdens de Olympische Winterspelen 2014 in het Russische Sochi.

Galaxy Note 3 Olympische SpelenSamsung maakt tijdens de Olympische Spelen gebruik van een eigen platform, genaamd Wireless Olympic Works. Dat platform biedt realtime-informatie aan bijvoorbeeld werknemers van het Olympisch comité, trainers en familie van spelers. Via de WOW-app kan iedereen echter veel van de informatie inzien, zoals roosters, nieuws en resultaten. Deze app is in aanloop naar de Olympische Winterspelen van 2014 geüpdatet.

Samsung Galaxy TeamOok heeft Samsung bekendgemaakt dat het bedrijf een Galaxy-team gevormd heeft, bestaande uit 80 atleten uit 20 landen. Deze atleten zijn voormalige kampioenen of mogelijke kanshebbers voor goede resultaten tijdens de Olympische Winterspelen. Al deze atleten hebben een eigen Galaxy Note 3 gekregen met een opdruk van de vlag van hun land.

Bekijk aanbiedingen van de populaire Samsung Galaxy Note 3!

Bron: Samsung


Tags: , , ,