GTA: San Andreas komt uit voor iOS, volgende week voor Android en Windows Phone

Vandaag heeft Rockstar Games de iOS-versie van de game Grand Theft Auto: San Andreas uitgebracht. Volgende week zullen de versies voor Android en Windows Phone volgen.

Grand Theft Auto: San Andreas nu verkrijgbaar op iOS

GTA San AndreasVanaf vandaag is GTA: San Andreas te downloaden op iOS. De game is volgens Rockstar Games opgepoetst ten opzichte van de originele versie. Betere schaduwen, betere kleuren, meer details in auto’s en personages en je kunt verder kijken. In de game speel je als CJ, een jonge gangster die woont in de fictieve stad Los Santos, wat weer ligt in de staat San Andreas. In totaal zijn er drie steden die je kunt bezoeken en naast steden zijn er ook bossen, buitengebieden en een heuse woestijn waar je je kunt vermaken.

GTA: San Andreas is voor 6 euro te downloaden in iTunes. Je moet een iPhone 4S of nieuwe hebben of een iPad 2 of nieuwer.

Versies voor Android en Windows Phone komen volgende week volgens Rockstar Games

Rockstar Games maakte eind november bekend GTA: San Andreas uit te brengen op iOS, Android en Windows Phone. De iOS-versie is nu uitgekomen, maar hoe zit het met de twee andere versies? Rockstar Games heeft tegenover Engadget aangegeven dat ze de versies voor Android en Windows Phone ergens volgende week uitbrengen, waarschijnlijk voor een zelfde prijs als de iOS-versie. De reden voor de iets latere release heeft mogelijk te maken met optimalisaties.

Zodra San Andreas uit is gekomen op Android en Windows Phone zullen we de game aan de tand voelen voor een mini-review!


Tags: , , , , , , ,