WhatsApp voor iOS 7 uitgebracht

WhatsApp heeft een nieuwe versie van zijn app voor iOS 7 uitgebracht. De vormgeving is nu meer in lijn met de vormgeving van iOS 7 en er zijn wat nieuwe functies toegevoegd.

WhatsApp voor iOS 7 uitgebracht

WhatsApp iOS 7 icoontjeWhatsApp-gebruikers moesten het sinds de release van iOS 7 doen met een verouderde versie van de app. Deze app had nog de oude vormgeving, mistte functies en werkte niet heel erg lekker. WhatsApp heeft nu echter een iOS 7-versie uitgebracht. Deze nieuwe versie maakt gebruik van dezelfde vormgeving als iOS 7. Het oogt lichter, de knoppen zijn vernieuwd en het oogt allemaal een stuk ‘cleaner’. Ook het icoontje van WhatsApp is gewijzigd naar een wat plattere, lichtere versie.

WhatsApp iOS 7 (plaatje va n iPhoneclub.nl)

Links de nieuwe versie, rechts de oude versie

Naast andere vormgeving ook andere wijzigingen

Naast een gewijzigde vormgeving is er ook een functie toegevoegd. Zo is het mogelijk om door middel van zendlijsten in één keer naar meerdere contacten een berichtje te sturen. Je kunt bijvoorbeeld een zendlijst maken met klasgenoten, collega’s of vrienden en al die mensen in een keer hetzelfde berichtje sturen zonder dat je er bij in een groep zit.

Verder is de locatiedeling verbeterd en kun je een 3D-weergave van de kaart zien, zie je een grotere voorvertoning van afbeeldingen in gesprekken, kun je afbeeldingen bijsnijden voor het versturen en zijn de geluidjes aangepast. Diverse gebruikers maken er tevens melding van dat de nieuwe versie van WhatsApp sneller lijkt te werken.

Bron: iTunes

 


Tags: , , , , ,