Video laat tap-to-wake functie van Lumia 920 zien

Een tijdje terug was er het bericht over een Windows Phone 8-update welke een aantal nieuwe functies naar diverse WP8-smartphone zal gaan brengen. Een van die functie is tap-to-wake en daarvan is nu een video van opgedoken.

Twee keer tikken om je telefoon wakker te maken

Windows Phone 8Tap-to-wake, een functie om je telefoon uit de slaapstand te halen door te tikken op het scherm. Deze functie komt binnenkort mogelijk naar Windows Phone 8 toe middels een update. Hier hebben we een tijdje terug al over geschreven maar nu is er een video opgedoken die de functie laat zien op een Nokia Lumia 920. Nu is tikken op je scherm om je telefoon te ontgrendelen niet heel erg revolutionair, maar de video laat nog iets zien waar we wat vraagtekens bij zetten. Eerst dan maar de video:

Oké, dubbel tikken ontgrendeld de Lumia 920, maar wat ook opvalt is de klok die op scherm te zien is. Die klok verschijnt zodra je telefoon ‘op slot’ zet en kan in de opties ook uitgezet worden. Maar voor dat klokje moet je scherm in feite aan blijven staan en laat het scherm nou een van de onderdelen zijn welke het meeste stroom verbruikt. We vragen ons dan ook af of deze klok-optie niet voor een sterk verminderende batterijduur zorgt. Hoe dan ook, het ziet er wel gaaf uit!

Bekijk en vergelijk aanbiedingen van Windows Phone-smartphones!

Tags: , , ,