Nieuwe klanten Tele2 krijgen onbeperkt internet

Tele2 heeft bekendgemaakt dat nieuwe klanten onbeperkt internet zullen krijgen. Nu is het nog zo dat je, als je door je internetbundel heen bent, extra kosten moet betalen. Bij nieuwe klanten zal de snelheid verlaagd worden.

Tele2 komt met onbeperkt internet

Tele2_logoT-Mobile hanteert al langer onbeperkt internet waarbij je snelheid verlaagd wordt buiten je bundel en Tele2 gaat nu hetzelfde doen. Aan de abonnementen zelf verandert niks qua prijs en wat je krijgt, maar buiten je internetbundel krijg je geen extra kosten. De snelheid buiten je bundel zal 64kb/s bedragen: “We rekenen geen buiten-de-bundelkosten voor internet. Zodra je bundel op is, verlagen we de snelheid naar 64Kb/s. We geven je wel op een seintje. Is 80% van je bundel verbruikt, dan krijg je een smsje van ons. Bij 100% verlagen we de snelheid en ontvang je een aanbieding voor een extra internetbundel. Er zijn 5 verschillende extra internetbundels.

Die vijf verschillende extra internetbundels zijn als volgt: 50MB voor 1 euro, 100MB voor 2,50 euro, 200MB voor 4 euro, 500MB voor 5 euro en 1000MB voor 10 euro. Als je zo’n extra bundel aanschaft wordt je snelheid weer hersteld. Het onbeperkte internet geldt niet voor bestaande klanten.

Bekijk en vergelijk verschillende aanbiedingen van Tele2

Tags: , , , ,