Samsung Galaxy S5 Mini te zien op foto

Er is een foto verschenen van wat lijkt op een productpagina van de nog niet aangekondigde Samsung Galaxy S5 Mini. Het kleinere broertje van de Galaxy S5 bestaat officieel nog niet maar is al meermaals ‘bevestigd’ in diverse lekken.

Galaxy S5 Mini te zien op foto van Samsung-website

Galaxy S5 dxEr is een Galaxy S3 Mini en er is een Galaxy S4 Mini. Dat er een Galaxy S5 Mini komt is dus al zo goed als zeker. Tel daarbij op dat het toestel al een paar gelekt is. Nu is er een foto van een internetpagina gelekt. De foto’s laat de Samsung Galaxy S5 Dx zien, met modelnummer SM-G800. Dat modelnummer is eerder al eens gelinkt aan de S5 Mini. De naam ‘Dx’ is wel nieuw en het is niet bekend of het een tijdelijke naam is of niet. Zou Samsung de Galaxy S5 Mini gaan hernoemen naar de Galaxy S5 Dx? De Galaxy S5 Zoom heet nu officieel ook de Galaxy K Zoom, dus hernoemen behoort tot het land der mogelijkheden.

De kleuren waarin de Galaxy S5 Mini verkrijgbaar zal zijn, zijn ook te zien op de foto. Zo zien we grijs/zwart, blauw, wit, goud en geel/groen. Net als de Galaxy S5 is de S5 Mini compatible met de nieuwe Galaxy Gear 2 en de Gear Fit. Wel moet de Galaxy S5 Mini het doen zonder hartslagmonitor die zijn grotere broer wel heeft.

Meld je aan voor de alert van de Galaxy S5 Mini en blijf op de hoogte van acties!

Wanneer de Galaxy S5 Mini verwacht wordt is niet bekend, maar we verwachten dat een aankondiging niet heel lang op zich laat wachten.

Bron: Twitter


Tags: , , ,