Gerucht: Galaxy S5 en iPhone 6 hebben geen rand om het scherm

Een anonieme bron heeft tegenover de Korea Herald gemeld dat zowel de Galaxy S5 als de iPhone 6 geen randen om het scherm zullen hebben. Ook zouden beide toestellen de vingerafdrukscanner in het scherm geïntegreerd hebben.

Galaxy S5 en iPhone 6 zouden een randloos scherm hebben

iPhone 6 - 4Een anonieme bron heeft details naar buiten gebracht over de schermen van de Galaxy S5 en de iPhone 6. Zo zouden beide toestellen geen randen over de schermen hebben, beide hebben een vingerafdrukscanner geïntegreerd in het scherm en het scherm van de Galaxy S5 is dunner en transparanter waardoor er energie bespaard wordt en de helderheid verbeterd wordt.

Allemaal leuk en aardig maar een aantal zaken staan haaks op een aantal zaken van een eerder gerucht. Zo is in een ander bericht te lezen dat de Galaxy S5 juist iets dikker is dan de Galaxy S4, terwijl het nieuwe gerucht spreekt over een iets dunnere Galaxy S5. Ook is er in het andere bericht te lezen dat er wél randen om het scherm van de Galaxy S5 zitten, terwijl dit gerucht weer zegt van niet. Misschien dat er meerdere Galaxy S5-prototypes zijn, want dat zou de diverse geruchten wel verklaren.

iPhone 6 mogelijk duurder en in twee smaken

Dan is er nog de iPhone 6, die eveneens een randloos scherm zou hebben met geïntegreerde vingerafdrukscanner. Het scherm van de iPhone 6 zou gebruikmaken van saffier, waardoor de productiekosten behoorlijk wat omhoog zouden gaan. Wat dit doet voor de verkoopprijs is niet te zeggen op dit moment maar er is dus een kleine kans dat de iPhone 6 wat duurder wordt dan de iPhone 5S. De iPhone 6 wordt volgens een andere anonieme bron in twee varianten uitgebracht: een 4,7 inch-versie en een 5,5 inch-versie. Dat gerucht lijkt steeds aannemelijker te worden.

iPhone 6

Een vergelijk van een iPhone 5S met een 4,7 inch-iPhone 6

De Samsung Galaxy S5 wordt waarschijnlijk over twee weken tijdens een Unpacked-evenement aangekondigd. De iPhone 6 wordt naar alle waarschijnlijkheid aangekondigd en uitgebracht in september.

Meld je aan voor de alert van de Samsung Galaxy S5 en krijg een mailtje zodra er acties zijn. Heb je liever een iPhone? Meld je dan aan voor de iPhone 6 alert om bericht te krijgen als er acties zijn!

Bron: The Korea Herald & South China Morning Post


Tags: , , , , ,