Gerucht: Galaxy S5 wordt groter dan de Galaxy S4

Toegegeven, het zou schokkender zijn geweest als de Galaxy S5 kleiner zou zijn dan de Galaxy S4, maar de vermoedelijke grootte van de Galaxy S5 is uitgelekt en hij blijkt iets groter te zijn dan de Galaxy S4.

Samsung Galaxy S5 iets groter dan de Galaxy S4

De Galaxy S4 was kleiner dan de S3 (al scheelde het niet veel) maar de Galaxy S5 wordt iets groter dan de Galaxy S4. En toegegeven: het zou héél knap zijn geweest als ze de Galaxy S5 kleiner hadden kunnen maken dan de Galaxy S4. Als de gelekte afmetingen kloppen dan zal de Galaxy S5 0,27cm breder zijn dan de S4, een halve centimeter langer en bijna een millimeter dikker. De rand om het scherm is ietsje dunner geworden, maar met een verschil van slechts 1 millimeter is dan bijna te verwaarlozen. Het scherm van de Galaxy S5 is met 5,2 inch 0,2 inch groter dan het scherm van de Galaxy S4.

Galaxy S5 afmetingenHet bovenstaande plaatje laat de afmetingen van de Galaxy S5 zien maar is mogelijk geen correcte weergave van het ontwerp. Het gerucht gaat al een lange tijd dat de Galaxy S5 gebruik zal maken van ‘Design 3.0’ wat betekent dat het een ander design gaat hebben dan de huidige Galaxy-toestellen. De vorige keer dat een nieuw design geïntroduceerd werd was met de Galaxy S3.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy S5 alert en blijf op de hoogte van acties!

De Samsung Galaxy S5 wordt vermoedelijk over twee weken gepresenteerd tijdens een Unpacked-evenement op het Mobile World Congress in Barcelona.

Bron: Sonny Dickson

 


Tags: , , , , ,