Samsung Galaxy S5 mogelijk aangekondigd over drie weken

Samsung houdt een Unpacked-evenement tijdens het Mobile World Congress. Op 24 februari om 20:00 uur zal Samsung een toestel aan gaan kondigen, maar welk toestel is niet bekend. Misschien wel de Galaxy S5?

Samsung houdt Unpacked-evenement tijdens MWC

Over drie weken vind het Mobile World Congress plaats en Samsung gaat een toestel aankondigen tijdens die beurs. Vandaag zijn er uitnodigingen verstuurd voor een Unpacked-evenement dat plaats zal nemen net voordat de beurs opengaat. De vraag is alleen: welk toestel gaat Samsung aankondigen?

Unpacked5Unpacked 5, dat is de naam. Bij het zien van die naam kunnen we maar aan één naam denken: Galaxy S5. Verder worden er namelijk geen Samsung-toestellen met een 5 in de naam verwacht. Het heeft er dus alle schijn van dat Samsung over drie weken in Barcelona de Samsung Galaxy S5 gaat aankondigen. Mogelijk dat Samsung ook nog andere toestellen aan gaat kondigen maar veel ogen zijn gericht op de Galaxy S5.

Wat kunnen we verwachten van de Galaxy S5?

De afgelopen maanden zijn er talloze geruchten verschenen en voor wie nog niet helemaal op de hoogte is plaatsen we hieronder een aantal van de geruchten:

– Een andere interface, op basis van widgets die informatie laten zien.
– Een scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels.
– Een vingerafdrukscanner in het scherm.
– Geen irisscanner omdat de techniek er nog niet klaar voor is.
– Mogelijk geen aluminium-versie maar alleen kunststof.
– Een 16-megapixelcamera.
– Stof- en waterdicht.
– Geen optische beeldstabilisatie in de camera.
– Maakt gebruik van ‘Design 3.0’.

Het is even afwachten in hoeverre bovenstaande lijstje klopt maar als we de diverse geruchten mogen geloven dan beschrijft de opsomming van specificaties vrij aardig de Samsung Galaxy S5. Het enige wat echt nog compleet onbekend is, is het design. Mogelijk zal de Galaxy S5 gebruikmaken van een nieuw design (ook wel bekend als design 3.0) maar hoe dat er uit zal gaan zien is niet bekend.

Wil jij een mail ontvangen zodra de Galaxy S5 te bestellen is? Meld je dan aan voor de Galaxy S5 alert!

 

 


Tags: , , ,