Samsung Galaxy S5 duikt twee keer op in benchmark-app

Er zijn twee versies van de Samsung Galaxy S5 opgedoken in de database van benchmark-app AnTuTu.  De modellen hebben modelnummer SM-G900H en SM-G900 R4. Zouden er dan toch twee modellen uit gaan komen van de Galaxy S5?

Samsung Galaxy S5 duikt twee keer op in benchmark-app

Er is een grote kans dat Samsung de Galaxy S5 op 24 februari aan gaat kondigen tijdens een Unpacked-evenement, net voordat het Mobile World Congress gaat beginnen. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten. Nu zijn er twee modellen van de Galaxy S5 opgedoken in de benchmark-app AnTuTu waardoor we mogelijk de specificaties weten.

De SM-G900R4, de betere Galaxy S5

Samsung SM-G900R4Het eerste model, de SM-G900R4, heeft een 2,5GHz quad-core Snapdragon-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB interne opslag, een 16-megapixelcamera op de achterkant en een 2,1-megapixelcamera aan de voorkant. Het scherm heeft een QHD-resolutie (2560×1440 pixels) en het toestel draait op Android 4.4.2.

De SM-G900H, de goedkopere Galaxy S5

Samsung SM-G900HHet tweede model, de SM-G900H, heeft een 1,5GHz octa-core Exynos 522-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB interne opslag en een scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. De camera’s en Android-versie zijn gelijk aan die van het andere model.

Wil je een melding ontvangen wanneer de Galaxy S5 te bestellen is? Meld je dan aan voor de Galaxy S5-alert!

Samsung gebruikt wel eens twee processors voor één toestel. Zo wordt voor de Amerikaanse markt wel eens de Exynos-processor gebruikt terwijl we in Europa hetzelfde toestel krijgen maar dan met een Snapdragon-processor. In dat soort gevallen zijn de overige specificaties wel gewoon gelijk, maar dat is hier dus niet het geval. We denken dan ook dat het hier gaat om een high-end model en een goedkopere variant van dat model dat tevens ook aangemerkt kan worden als high-end. Zouden er dan toch twee versies komen van de Galaxy S5 zoals eerder in geruchten geopperd werd?

Bron: GSMArena


Tags: , , , , ,