Mogelijk benchmark Samsung Galaxy S4 online

Er zijn twee benchmarks online verschenen van een onbekend toestel van Samsung, mogelijk de Samsung Galaxy S4. Het is moeilijk te zeggen of de benchmarks legitiem zijn, mede door de relatief lage scores.

Onbekende Samsung-toestellen verschijnen online in benchmark

Galaxy S4 benchmarksBenchmarks van onbekende toestellen verschijnen wel eens vaker online, maar het is bijna nooit mogelijk te verifiëren of de benchmarks echt zijn of niet. In de online verschenen benchmarks zijn twee toestellen te zien, namelijk de SHV-E300S en de GT-I9500, beide productnummers van Samsung. Voor de Samsung Galaxy S3 wordt bijvoorbeeld GT-I9300 en SHV-210S (Zuid-Korea) gebruikt. De I9500 en E300S zijn dus nieuwere Samsung toestellen, maar het is niet duidelijk om welke toestellen het gaat. Volgens geruchten gaat het in beide gevallen om de Galaxy S4, maar het zou logischer zijn als daar bijvoorbeeld productnummer I9400 voor gebruikt wordt.

Benchmarks van vermoedelijke Galaxy S4 niet indrukwekkend

De benchmarks zelf zijn ook niet bepaald indrukwekkend. Zo zitten de meeste high-end smartphones al rond de 19.000 in de AnTuTu-benchmarks. Daarmee vergeleken zou de Samsung Galaxy S4 met scores als 19.072 en 21.469 niet heel erg indrukwekkend zijn. Zeker als je bedenkt dat de Galaxy S4 mogelijk gebruikmaakt van de nieuwe 8-core van Samsung zijn de scores erg matig. Zijn de benchmarks van de Samsung Galaxy S4 of niet? Wij durven het niet te zeggen, maar we verwachten dat de Galaxy S4 wel wat hoger scoort dan 21.469 punten.

Schrijf je in voor de Samsung Galaxy S4 alert en blijft op de hoogte van acties!

Bron: Pocketnow.com


Tags: , ,