Samsung Galaxy S3 lijkt bloedsnelle smartphone te worden

De Samsung Galaxy S3 gaat mogelijk gebruikmaken van een nieuwe Exynos chip van Samsung en nu zijn er mogelijk specificaties van de nieuwe Exynos 5 SoC uitgelekt en we moeten zeggen: het ziet er héél lekker uit!

Over de specificaties van de Galaxy S3 is officieel nog helemaal niks, nada, noppes bekend en geruchten blijven vrolijk binnenstromen. Nu is er een slideshow foto verschenen met specificaties van de Exynos 5, de nieuwste chip van Samsung. Deze chip heeft een dual-core A15 processor aan boord die draait op 2GHz, ondersteund met een quad-core Mali T-604 MP4 GPU. Geen idee wat het betekent? Kort door de bocht betekent het dat het een razendsnelle SoC is! Het mooiste is dat deze Exynos 5 mogelijk terug te vinden zal zijn in de Samsung Galaxy S3, wat het tot een bloedsnelle smartphone zal maken.

Exynos 5Er is officieel nog niets bevestigd dus we moeten het allemaal nog even met een korreltje zout nemen, maar het ziet er behoorlijk echt uit allemaal. Het is dus even wachten totdat Samsung met de officiële aankondiging van de Galaxy S3 komt. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten.

Wil je weten wanneer je Samsung Galaxy S3 aanbiedingen kunt vergelijken en bestellen? Schrijf je dan in voor de Galaxy S3 alert!

Bron: Engadget


Tags: , , ,