Gerucht: Samsung Galaxy Note 3 Neo in maart te koop

In maart zou Samsung een goedkopere versie van de Galaxy Note 3 uit gaan brengen onder de naam Note 3 Neo. Deze goedkopere versie heeft mindere specificaties. De prijs van 600 euro is een adviesprijs en zal vermoedelijk flink lager uit vallen.

Samsung Galaxy Note 3 Neo, het goedkopere broertje van de Galaxy Note 3

Als de geruchten kloppen komt Samsung in maart met de Galaxy Note 3 Neo, een goedkopere versie van de Note 3. Het toestel heeft een 5,5 inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Als processor wordt de Exynos 5260 van Samsung gebruikt en deze processor heeft zes kernen. Verder is er 2GB werkgeheugen aanwezig, 16GB opslag en een 8-megapixelcamera. Ook de S Pen zal geleverd worden bij de Galaxy Note 3 Neo.

Samsung Galaxy Note 3 NeoDe adviesprijs van de Note 3 Neo zou 600 euro moeten zijn, maar dat is redelijk vreemd. Het is wel 150 euro goedkoper dan de adviesprijs van 750 euro van de normale Note 3 maar diezelfde Note 3 kost nu nog minder dan 550 euro. Daarmee zou de ‘goedkopere’ Note 3 Neo dus duurder zijn dan de normale Note 3, terwijl de Note 3 betere specificaties heeft. Het is dan ook niet ondenkbaar dat de uiteindelijke verkoopprijs van de Note 3 Neo flink wat lager uit zal vallen, namelijk rond de 400 euro.

De Samsung Galaxy Note 3 Neo wordt waarschijnlijk in februari tijdens de MWC-beurs aangekondigd.

Meld je aan voor de Galaxy Note 3 Neo alert en blijf op de hoogte van acties!

Bron: SamMobile


Tags: , , , , ,