Samsung Galaxy Note 3 duikt op in foto’s

Er is een foto verschenen van de vermoedelijke Samsung Galaxy Note 3. Er is niet heel veel van het toestel zelf te zien want er zit een hoesje omheen. Wel lijkt het ontwerp sterk op andere toestellen uit de Galaxy-serie.

Samsung Galaxy Note 3 opgedoken in foto

Samsung Galaxy Note 3 fotoEr is een foto online verschenen van de vermoedelijke Samsung Galaxy Note 3. Het toestel zit in een hoesje dus er is weinig te zien van de behuizing. Wel lijkt het toestel erg op andere toestellen uit de Galaxy-serie, maar dan een maatje groter. De Galaxy Note 3 is momenteel nog niet aangekondigd, maar dat gaat mogelijk gebeuren tijdens de IFA-beurs die plaatsvindt van 6 tot 11 september.

Nog weinig bekend over de Galaxy Note 3

Over de specificaties van de Galaxy Note 3 is er nog niet veel bekend. Vermoedelijk bevat de Note 3 de Snapdragon 800-processor. Het scherm zou een grootte hebben van 6 inch met een resolutie van 1920×1080 pixels. Er zou 3GB werkgeheugen aanwezig zijn en mogelijk zal Samsung een 16GB-, 32GB- en 64GB-versie uitbrengen. De software die erop staat is waarschijnlijk Android 4.2.2 in combinatie met Samsung’s eigen TouchWiz-uiterlijk met bijbehorende apps.

Bron: Ameblo via Tweakers.net


Tags: , ,