Is dit het nieuwe Samsung-design?

Er zijn een drietal onduidelijke foto’s online verschenen van een onbekende smartphone. Er bestaat een mogelijkheid dat het om een prototype van een Samsung-smartphone gaat, maar veel zekerheid is er vooralsnog niet.

Onbekende Samsung-smartphone duikt op in foto’s

Onbekende Samsung smartphoneEen drietal foto’s met daarop een nog onbekende smartphone. De foto’s zijn redelijk wazig, er is geen merk te zien en het is niet helemaal duidelijk te zien welk besturingssysteem er op draait. Volgens sommigen zou het kunnen gaan om een prototype Samsung met een aluminium behuizing. Dit zit wel op een lijn met eerdere geruchten over de mogelijk overstap van plastic naar aluminium die Samsung wil maken. Het lijkt er in ieder geval niet op dat dit toestel de Galaxy Note 3 is, mogelijk het eerste aluminium toestel van Samsung. Of is het wél de Galaxy Note 3? Hij is duidelijk te klein voor een Note, maar wat nou als de Galaxy Note 3 niet zo groot wordt? Maar wat zeggen we nou? Een Galaxy Note hoort groot te zijn, dat is wat die serie zo populair maakt. Toch denken wij dat er een mogelijkheid bestaat dat Samsung met een kleinere, goedkopere Note komt, mogelijk vervaardigd uit aluminium:

Galaxy Note S-Pen1 – Onderop het onbekende toestel zit een ingang die een beetje lijkt op de ingang van een S-Pen. We gaan er niet van uit dat het om de audio-ingang gaat want die zit bij Samsung-smartphones doorgaans bovenaan het toestel.

Samsung home button2 – Een aantal mensen denken dat het onbekende toestel van Sony is, maar de fysieke knop op de voorkant lijkt erop te wijzen dat het toch echt om een Samsung gaat. De knop is namelijk gelijk aan die van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S4.

3 – Samsung heeft de Galaxy Mega aangekondigd. Van de twee modellen krijgen wij voorlopig alleen de grootste variant, maar de kleinere variant is maar een beetje groter dan de Galaxy Note 2 en zou daarmee in diens vaarwater komen. Het is om die reden dan ook niet ondenkbaar dat Samsung met de Galaxy Note 3 een stapje terug doet wat grootte betreft. Dat zou kunnen betekenen dat de Mega-lijn de taak van de Note deels over gaat nemen en dat Samsung met een kleinere Note op de markt kan komen.
4 – Reden nummer 3 is misschien wat vergezocht dus misschien is dit wat reëler. De Galaxy S3 Mini is behoorlijk populair en mogelijk werkt Samsung dan ook aan een Galaxy Note Mini. Alle functionaliteit van de Note-serie in een kleiner kastje, compleet met een nieuw design. Het zou zomaar kunnen toch?

De onbekende Samsung-smartphone in vol ornaat!

Zelf hebben we aan de hand van de wazige foto’s even zitten knutselen en daaruit is een duidelijke versie van de onbekende smartphone van Samsung gekomen. We zijn even uitgegaan van een Galaxy Note 3, mede vanwege de geruchten over een aluminium versie en het feit dat er een vermoedelijke ingang voor de S-Pen te zien is.

Samsung Galaxy Note 3Zo is duidelijk te zien hoe het toestel er in de volledigheid eruit ziet en om eerlijk te zijn oogt het niet eens zo verkeerd. Het is wel flink wat anders dan de afgeronde vormen van de eerdere Galaxy-smartphones en het doet ons een beetje denken aan de Lumia’s van Nokia. We zijn in ieder geval benieuwd naar het vervolg van de wazige foto’s!

Bron: Pocketnow


Tags: , , , ,