Gerucht: Samsung Galaxy S5 mogelijk al in februari onthuld

Het nieuwe jaar is pas een paar dagen oud maar het eerste Galaxy S5-gerucht van 2014 is een feit! Een van de directieleden van Samsung heeft tegenover een Zuid-Koreaanse krant gehint dat de Galaxy S5 wel eens in februari aangekondigd kan worden.

Galaxy S5 onthulling tijdens MWC

Samsung Galaxy LeerDat er een Galaxy S5 komt mag geen verrassing zijn, maar details rondom het toestel zijn nog erg vaag. Er zijn regelmatig geruchten verschenen, maar veel zekerheid was er steeds niet. Nu heeft Executive Vice President van Samsung, Dong-hoon Chang, tegenover een Zuid-Koreaanse krant bevestigd dat de Galaxy S5 wel eens tijdens het Mobile World Congress onthuld kan worden. Dat betekent dat de S5 mogelijk in maart al uit zal komen, wat redelijk op een lijn zit met de lancering in april van vorig jaar van de Galaxy S4.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy S5 alert! Wanneer het toestel te bestellen is ontvang je direct een mailtje.

Dan is er ook nog de Galaxy F, een toestelserie waar nagenoeg niks van bekend is. Het zou een ‘premium’ serie worden, met de laatste technische snufjes. Het paradepaardje van Samsung en een stapje hoger dan high-end. Het gerucht gaat dat de Galaxy F wel eens gelijk met de Galaxy S5 uitgebracht kan gaan worden. Zou de Galaxy F de metalen versie zijn van de Galaxy S5? Dat zou betekenen dat er maar één model van de Galaxy S5 komt en dat de Galaxy F een soort duurdere versie is van de S5. Zoveel vragen, zo weinig antwoorden!

Bron: Pocketnow.com


Tags: , , , ,