Gerucht: Galaxy S5 Mini-specificaties zijn bekend

Er zijn specificaties gelekt van de Galaxy S5 Mini. Deze kleine Galaxy S5-variant is vorige week al min of meer bevestigd door een hoesjesmaker maar nu zijn ook verdere details over specificaties gelekt.

Specificaties Galaxy S5 Mini zijn uitgelekt

Samsung Galaxy LeerVolgens SamMobile hebben ze informatie gekregen van insiders en zij zijn de eerste die de specificaties naar buiten brengen. De Galaxy S5 Mini zal een 4,5 inch-scherm krijgen (Super AMOLED) met een resolutie van 1280×720 pixels. Het toestel zal draaien op Android 4.4 en er zal een quad-core Snapdragon 400-processor in zitten.

Verder zal het toestel een 8-megapixelcamera hebben aan de achterkant en een 2-megapixelcamera aan de voorkant. Er is 1,5GB werkgeheugen aanwezig, 16GB opslag en een 2100mAh-batterij. Mogelijk is de Galaxy S5 Mini ook voorzien van een IP67-certificaat wat wil zeggen dat het toestel stof- en waterdicht is, maar daar is nog geen info over vrijgegeven. Een hartslagmeter en vingerprintsensor zullen waarschijnlijk niet aanwezig zijn op het toestel.

De prijs en releasedatum zijn nog onbekend maar mogelijk zou de Galaxy S5 Mini in juni uit komen. De prijs zal tussen de 400 en 500 euro liggen als we uit kunnen gaan van de vorige modellen.

Meld je aan voor de Galaxy S5 Mini alert en blijf op de hoogte van acties!

Bron: SamMobile


Tags: , , , ,