Lumia 730 en 830 worden mogelijk op 4 september aangekondigd

De IFA-beurs in Berlijn belooft wat moois te worden dit jaar. Samsung gaat een toestel aankondigen, Huawei gaat wat aankondigen en nu blijkt ook Microsoft een aankondiging te gaan doen tijdens een eigen evenement op de beurs.

Mogelijk Lumia 730 en 830 tijdens IFA-evenement van Microsoft

Microsoft-IFA-2014Microsoft heeft uitnodigingen de deur uit gedaan voor hun IFA-evenement in Berlijn op 4 september. Er is een grote kans dat Microsoft twee toestellen aan gaat kondigen: de Lumia 730 en de Lumia 830. Voor beide toestellen zijn aanwijzingen te vinden in de uitnodiging. We beginnen met de ‘o’ van ‘more’. Die cameralens komt namelijk 1-op-1 overeen met de cameralens van de Lumia 830 (zoals te zien was op een gelekte foto). Zie de vergelijking hieronder:

Lumia-830-IFA-aankondiging

Links de lens uit een uitgelekte Lumia 830-foto, rechts de lens uit de uitnodiging.

Die twee lensjes zijn zo goed als identiek aan elkaar wat ons wil zeggen dat we de Lumia 830 sowieso gaan zijn op het evenement van Microsoft.

Dan de Lumia 730 want ook die gaat waarschijnlijk aangekondigd worden. Die hint vinden we in de vorm van een zinnetje: “Join us for more face time“. De Lumia 730 gaat mogelijk op de markt gezet worden als smartphone met een goede selfie-camera (5 megapixels) en wat doe je met een selfie-camera? Foto’s maken van je gezicht, je gezicht filmen, videobellen, dat soort dingen. En daar slaat ‘face time’ mogelijk op.

Geïnteresseerd in de Lumia 730 of 830? Meld je dan aan voor de alert en ontvang een mail zodra er acties zijn. Meld je hier aan voor de Lumia 730-alert en hier voor de Lumia 830-alert!

Sommige mensen denken dat de Lumia 1030 aangekondigd wordt, maar daar gaan we niet van uit. Niks wijst daar op, er is nog niks uitgelekt over dat toestel en we verwachten dat Microsoft de Lumia 1030 op een eigen evenement, los van een beurs, aan zal kondigen.

 

 


Tags: , , , , ,