Een render laat de Lumia 630 zien

De zeer betrouwbare bron @evleaks heeft een render van de Nokia Lumia 630 op Twitter geplaatst. Het toestel heeft geen cameraknop en heeft onscreen knoppen onderaan het scherm, wat erop duidt dat Windows Phone 8.1 er op staat.

Lumia 630 te zien in renders

Het komt zelden voor dat @evleaks het niet juist heeft wat betreft zijn lekken dus er is een grote kans dat de getoonde Lumia 630 ’the real deal’ is. Het toestel lijkt veel op de Lumia 620, maar er zijn een paar verschillen. Zo is er geen cameraknop aanwezig, zitten de terug-, home- en zoek-knoppen op het scherm en er is geen flitser aanwezig. Qua kleuren zal het toestel te verkrijgen zijn in groen, oranje, geel, wit en zwart.

Nokia Lumia 630De Lumia 630 heeft volgens geruchten een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 854×480 pixels en draait op een Snapdragon 400-processor. Er is 1GB werkgeheugen aanwezig en het toestel draait op Windows Phone 8.1. Mogelijk wordt de Lumia 630 begin april aangekondigd, rond (of tijdens) de Build-ontwikkelaarsconferentie van Microsoft. Tijdens dat evenement zal Microsoft naar alle waarschijnlijkheid ook Windows Phone 8.1 volledig uit de doeken doen.

Bron: @evleaks


Tags: , , , , , ,