Manuganu 2, een leuke platform-game voor Android, iOS en Windows Phone

We zijn vandaag weer een leuk spelletje tegengekomen dat te downloaden is op de drie grootste besturingssystemen, namelijk Manuganu 2. Het eerste deel hebben we nooit gespeeld, maar deel 2 is erg leuk!

Manuganu 2 is een erg leuke platform-game!

Manuganu-2-startschermJe speelt als Manuganu en in het gelijknamige spel moet je 40 levels overbruggen en vier eindbazen verslaan. Alle levels zitten vol met muntjes die je kunt verzamelen en er zijn meerdere routes in de levels zodat je levels vaker kunt spelen zonder dat het gaat vervelen.

Manuganu-2-spelenManuganu laat zich enorm gemakkelijk bedienen. In feite loopt hij altijd en je hebt twee knoppen: eentje om te springen en eentje om te stoppen. Met de springknop kun je daarnaast ook twee keer achter elkaar springen om een grotere afstand te overbruggen of meer muntjes te verzamelen. De knop om te stoppen moet je soms gebruiken om niet tegen bewegende objecten of vijanden aan te rennen. De stopknop mag je echter niet te lang ingedrukt houden! Verder in de game moet je ook nog zwemmen, rollen, vliegen en ga zo maar door! Erg veel variatie dus zodat het spel niet snel zal gaan vervelen.

Manuganu-2-stijlManuganu 2 ziet er echt prachtig uit en de grafische stijl komt erg goed uit de verf. Ons deed het qua speelstijl erg denken aan spellen als Super Mario, Sonic en de oude Rayman-games, en dat is een goed iets. Ook kun je dit spel gemakkelijk tussendoor spelen als je een paar loze minuten hebt. De levels zijn namelijk niet heel erg lang waardoor je gemakkelijk een paar levels in een paar minuten kunt overbruggen (althans, in het begin kan dat).

Dus ben je op zoek naar een leuke platform-game voor op je telefoon? Check dan Manuganu 2! Deel 1 schijnt overigens ook erg goed te zijn.

Download Manuganu 2 gratis in de Google Play Store
Download Manuganu 2 voor 99 eurocent in de App Store van Apple. Er is ook een gratis Lite-versie beschikbaar.
Download Manuganu 2 voor 99 cent in de App Store van Windows Phone. Je kunt er ook voor kiezen de game eerst gratis te proberen.

Tags: , , , , ,