Nokia Lumia 830 te zien op foto’s

Een gebruiker van de Chinese blogwebsite Weibo heeft een aantal foto’s online gezet van wat vermoedelijk de Nokia Lumia 830 is. De foto’s komen in ieder geval overeen met eerder gelekte foto’s van de Lumia 830.

Kleurrijke Lumia 830 te zien op foto’s

Lumia-830-WeiboOp de foto’s is een gifgroene Lumia 830 te zien en het is duidelijk te zien dat het design overgenomen is van de Lumia 930. Zo is de achterkant voorzien van een kleurtje en de zijkant is voorzien van een aluminium rand (of iets wat lijkt op aluminium). Op de achterkant zien we de camera en die heeft hetzelfde design als de PureView-camera’s van andere Lumia’s. Het toestel heeft vermoedelijk een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 1280×720 en is voorzien van een 1,2GHz dualcore-processor. De camera zou dezelfde zijn als (of erg lijken op) de camera van de Lumia 930 en die heeft 20,1 megapixels en optische beeldstabilisatie.

Meld je aan voor de Nokia Lumia 830 alert en blijf op de hoogte van acties!

We kwamen ook nog een aantal prachtige 3D-renders tegen van de Lumia 830. Dit 3D-model is gebaseerd op foto’s die eerder uitgelekt zijn en laten het toestel in vol ornaat zien. De renders zijn al wat ouder, maar laten goed zien hoe het toestel er mogelijk uit komt te zien.Lumia-830-render

De Lumia 830, maar ook de Lumia 730, worden mogelijk op 4 september aangekondigd tijdens een evenement van Microsoft voor het begin van de IFA-beurs in Berlijn.

Bron: Weibo


Tags: , , , ,