Preview: iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Hetzelfde design maar toch anders

iPhone-6-afgerondAls je de iPhone 6-modellen ziet dan zie je direct dat het om iPhones gaat. De voorkant is namelijk niet veel veranderd. De achterkant ziet er wel compleet anders uit en ook de zijkanten zijn aangepakt. Het design is nu meer afgerond en ergonomisch in plaats van strak met harde lijnen. Ook is er een lichte bolling die doet denken aan de oudere iPhones, maar hierdoor ligt het toestel wel fijner in de hand.

iPhone-6-achterkantWat het meeste opvalt zijn de lijntjes op de achterkant. Voorheen zaten er achterop drie vlakken, maar die zijn nu weg. Die lijntjes zitten wel nog op dezelfde plek als de vlakken, maar zijn niet alleen daar geplaatst uit een design-oogpunt. De lijnen dienen namelijk als antenne.

iPhone-6-zijkantDe zijkant is ook aangepakt en vooral de knoppen zijn veranderd. Deze zijn nu langer. Ook is de aan/uit-knop verhuisd van bovenop het toestel naar de zijkant om de knop bereikbaar te maken ondanks de grotere behuizing.

< Vorige pagina                                                                                                 Volgende pagina >


Tags: , , , , ,