Foto’s van Microsoft-smartphone verschijnen online

Er zijn twee foto’s online verschenen van een Microsoft-smartphone. Het zou gaan om de Microsoft Lumia 1090 en het is de eerste keer dat we zien hoe een Lumia zonder Nokia er uit gaat zien.

Lumia-MicrosoftTwee weken terug maakte Microsoft bekend de Nokia-naam te laten vallen en Microsoft te gaan gebruiken op nieuwe Lumia-smartphones. We kregen toen twee plaatjes te zien met het logo, maar nu is duidelijk hoe (een van) de eerste Microsoft-smartphone er uit zal gaan zien.

Lumia-1090De vermoedelijke Lumia 1090 is een midrange-toestel met plaats voor twee simkaartjes, maar verder zijn er geen specificaties bekendgemaakt. Ook is niet bekend wanneer dit toestel uit moet gaan komen of waar dit toestel uit moet gaan komen. Het toestel is in ieder geval door de TENAA (het agentschap dat certificeringen toekent) in China gegaan en ook door de FCC. Een release lijkt dus dichtbij te zijn.

Zelf maakte we overigens al een plaatje van een Microsoft Lumia op basis van de door Microsoft uitgegeven plaatjes en dat lijkt aardig op het toestel dat hierboven staat. Het verschil is dat het toestel hieronder in feite een Lumia 930 is terwijl de Lumia 1090 een design heeft dat meer doet denken aan de Lumia 530/630.

Microsoft-Lumia-930Bron: Windows Central


Tags: , , , ,