Frontpanel van Microsoft-smartphone uitgelekt

Er is een frontpanel uitgelekt van een toekomstige Microsoft-smartphone. Dit komt in navolging van het gerucht dat Microsoft de Nokia-merknaam wil laten vallen. Of de uitgelekte foto echt is is echter niet te zeggen.

Frontpanel van Microsoft-smartphone te zien op foto’s

Microsoft-frontpanelHet frontpaneel dat op de foto’s te zien is lijkt erg op het frontpaneel van een Lumia-smartphone en er staat Microsoft op, maar puur door de plaatsing van het logo vragen wij ons af of het wel echt is. Momenteel staat het Nokia-logo rechts op het frontpaneel en het is duidelijk te zien, maar als het Microsoft-logo onder de speaker moet komen dan wordt het een érg klein logo en moeilijk leesbaar tenzij je er met je neus bovenop zit.

Microsoft-frontpanel-2De website van de foto’s vandaan komen durft ook niet te zeggen of de foto’s echt zijn of niet. Daar komt ook nog eens bij dat het kinderlijk eenvoudig is om zo’n foto te bewerken.

geruchtenmeter-3Hoe gaat een Microsoft Lumia er dan wél uit zien?

Als wij moeten gokken hoe een toekomstige Microsoft-smartphone er uit gaat zien dan gokken wij op een logo op de achterkant. De voorkant zal dan helemaal vrij zijn van ‘vervuiling’. Ook was er het gerucht dat Microsoft het Windows Phone-logo zou schrappen, maar omdat dat logo gelijk is aan het Windows-logo weten we nog niet hoe we dat moeten zien. Wij denken dat een Microsoft Lumia-smartphone er ongeveer zo uit zal zien:

Microsoft-lumiaBron: GSMarena


Tags: , , , ,