Foto’s goedkope Galaxy J1 duiken op

Er zijn persafbeeldingen opgedoken van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy J1. Het toestel dook al eerder op in een gerucht maar nu kunnen we er ook een beeld aan koppelen. Wanneer het toestel aangekondigd gaat worden is niet bekend.

Eind december dook de Galaxy J1 al op in een gerucht. Er was toen echter nog geen foto gelekt van het toestel maar dat is nu veranderd. Er zijn een aantal persafbeeldingen gelekt van de goedkope Samsung. De meeste specificaties zijn uit de foto’s niet op te maken dus wat dat betreft moeten het nog doen met het eerdere gerucht. Wel is er op één foto te zien dat het toestel een 5-megapixelcamera aan de achterkant heeft en een 2-megapixelcamera aan de voorkant.

Samsung-Galaxy-J1-persHet scherm van de Galaxy J1 zou een grootte hebben van 4,3 inch met een resolutie van 480×800 pixels. De processor zou een 1,2GHz quadcore zijn, waardoor wij denken dat het om de Snapdragon 200 of 400 gaat. Er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 4GB opslag. Het toestel draait op Android 4.4. Er zouden diverse versies uit gaan komen: een 3G-variant met en zonder dual-sim en een 4G-variant met en zonder dual-sim.

Een adviesprijs van de Galaxy J1 is op dit moment nog onbekend. Qua specificaties komt de Galaxy Core er heel dicht bij en die heeft momenteel een adviesprijs van ongeveer 160 euro. Wel heeft de Galaxy Core 8GB opslag in plaats van 4GB dus gaan wij er van uit dat de Galaxy J1 rond de 130 euro gaat kosten.

Bron: SamMobile


Tags: , ,