Microsoft gaat gouden versie van Lumia 930 en Lumia 830 uitbrengen, maar niet in Nederland

Een gouden kleurtje is hot in de wereld van smartphones! Of ja, het was hot in 2014. Of het in 2015 ook nog hot is moet nog maar blijken. Microsoft heeft er echter een goed gevoel over want de Lumia 930 en Lumia 830 krijgen een goudkleurige variant.

Lumia-930-goudDeze maand brengt Microsoft van de Lumia 930 en Lumia 830 de goudkleurige variant uit. De achterkant van de toestellen is zwart of wit maar de metalen rand heeft een gouden kleurtje gekregen. De goudkleurige variant van de Lumia 930 is vanaf deze week al verkrijgbaar in diverse landen en de goudkleurige Lumia 830 moet eind deze maand uit komen.

De Lumia 830 Gold is naar verwachting leverbaar in wit en zwart in februari. Deze smartphone kan gekocht worden in een select aantal landen in Europa, China, India, het Midden-Oosten en Afrika. De prijs verschilt per regio en provider.

De Lumia 930 Gold zal verkrijgbaar zijn in zwart vanaf deze week en de witte versie zal eind januari verkrijgbaar zijn. Ook deze smartphone zal te koop zijn in een select aantal landen in Europa, China, India, het Midden-Oosten en Afrika. De prijs zal verschillen per regio en provider“, aldus Microsoft.

Geen goud voor Nederland

De goudkleurige variant komt helaas niet naar Nederland toe. “In Nederland richten we ons op de felgekleurde Lumia toestellen (oranje, groen, zwart en wit). De goudkleurige variant wordt niet in Nederland verwacht“, aldus een persvoorlichter van Microsoft. Maar misschien dat je hem via via op de kop kunt tikken, of via websites als eBay!

Gouden-Lumia

 


Tags: , , , , ,