Nokia houdt 2 april persconferentie

2 april begint BUILD, een evenement van Microsoft. De kans is zeer groot dat Microsoft Windows Phone 8.1 officieel aan gaat kondigen maar ook Nokia heeft iets in petto tijdens het evenement. Nokia houdt op 2 april namelijk een persconferentie.

Nokia houdt op 2 april een persconferentie

Tijdens het Mobile World Congress in februari was Nokia wel aanwezig, maar meer dan de Nokia X werd niet aangekondigd tot grote teleurstelling van veel Windows Phone-fans. Nokia heeft nu echter bekendgemaakt dat ze tijdens BUILD een eigen evenement houden. Eerder was er al een gerucht dat Nokia aanwezig zou zijn tijdens BUILD, maar dat is nu dus bevestigd.

Nokia 2 aprilOp het plaatje zijn een aantal icoontjes te zien: Berichten, HERE Maps, Camera, MixRadio, Internet en To-Do. Wat de icoontjes precies te maken hebben met het evenement moet nog blijken maar mogelijk is het een hint wat betreft de aankondiging die ze gaan doen. Het gerucht gaat dat de Lumia 630 en de Lumia 930 aangekondigd gaan worden en voor details over die toestellen kun je terecht in het vorige bericht.

Wil je een melding krijgen als er acties zijn van de Lumia 630 en de Lumia 930? Meld je dan hier aan voor de Lumia 630-alert en hier voor de Lumia 930-alert!

Tags: , , , , ,