Nu te bestellen: de Samsung Galaxy A7

Het beste model uit de nieuwe Samsung Galaxy A-productlijn, de dunste smartphone die Samsung ooit uit gebracht heeft en voorzien van aluminium elementen en een premium design: de Samsung Galaxy A7 is nu te bestellen!

Samsung-Galaxy-A7De Galaxy A3 en A5 waren al langer te bestellen en zijn inmiddels ook al verkrijgbaar maar nu is ook de Galaxy A7 te bestellen! Je moet echter wel nog even wachten tot je hem in je handen hebt want het toestel is pas vanaf maart leverbaar.

Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels, de processor is een Exynos 5 5430 octacore met een snelheid van 1,8/1,3GHz. Er is 2GB werkgeheugen aanwezig en 16GB opslag (uitbreidbaar). De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 13 megapixels en kan filmen in 1080p. De camera aan de voorkant heeft een resolutie van 5 megapixels. De Galaxy A7 draait op Android 4.4 maar zal in de toekomst een update naar Android 5.0 ontvangen. Verder beschikt het toestel over 4G-ondersteuning, NFC, Bluetooth 4.0 en WiFi 802.11 a/b/g/n inclusief hotspot-modus.

Met zijn dikte van slechts 6,3mm is het de dunste smartphone die Samsung ooit uitgebracht heeft!

Bestel de Samsung Galaxy A7 nu en wie weet ben jij in maart wel de trotse eigenaar van deze prachtige en zeer dunne smartphone!

Tags: , , ,