Samsung registreert namen Galaxy E3, J3, J5 en J7

Samsung is hard aan het werk om 2015 te voorzien van een gloednieuwe line-up en nu zijn er een aantal nieuwe namen opgedoken waar Samsung handelsmerk voor geregistreerd heeft. Het gaat om de Galaxy E3, J3, J5 en de J7.

De Galaxy E3 komt niet als een verrassing aangezien de Galaxy E5 en Galaxy E7 al aangekondigd waren. Van de Galaxy A-productlijn zijn er ook drie modellen: de Galaxy A3, A5 en A7. De Galaxy E3 mistte dus nog maar mogelijk wordt het toestel spoedig aangekondigd.

Deels nieuw is de J-productlijn. Er verscheen eerder al een gerucht over, maar dat ging over de Galaxy J1. Het was dus onduidelijk wat we daar van moesten verwachten. Was het één toestel? Was het een projectnaam? Later verschenen er van de Galaxy J1 een aantal plaatjes online. Nu weten we nog steeds niet of de J1 daadwerkelijk uitgebracht gaat worden of dat het een concept is, maar Samsung gaat wel een zelfde strategie hanteren met de J-productlijn als dat ze doen met de A- en E-productlijnen., namelijk een J3, J5 en J7. Het kan echter ook zijn dat er nog een Galaxy E1 en Galaxy A1 aan zitten te komen, maar daar is helemaal niks over bekend.

Samsung-Galaxy-J1-persDe Galaxy E-toestellen zullen voornamelijk bedoeld zijn voor de midrange-markt (prijzen onder de 300 euro) en we gaan er dan ook van uit dat De Galaxy J3, J5 en J7 budgettoestellen gaan worden. Dat was ook de strekking van het gerucht over de J1. Dat zou een soort vervanger worden van de Galaxy Y en dat de prijs rond de 100 euro zou liggen.

Mogelijk kondigt Samsung tijdens het Mobile World Congress de nieuwe toestellen aan. Dan wordt ook de Galaxy S6 officieel aangekondigd dus het zou het perfecte moment zijn om ook de rest van de line-up wereldkundig te maken.

Bron: GSMarena


Tags: , , , , , , , ,