T-Mobile introduceert Stel Samen & Stel Bij

T-Mobile heeft vandaag de nieuwe Stel Samen & Stel Bij abonnementen geïntroduceerd. De nieuwe abonnementen zijn flexibeler dan voorheen en klanten kunnen ermee gratis bellen binnen zone 1 van de Europese Unie.

T-Mobile-EuropaDe opbouw van de nieuwe abonnementen van T-Mobile is redelijk gelijk aan die van de oude Stel Samen-abonnementen maar er zijn hier en daar wel wat dingen aangepast. Zo kan er met de abonnementen per maand 120 minuten gebeld worden binnen zone 1 van de EU. Daarnaast zijn de telefoons volledig losgekoppeld van de overige bundels waardoor je als klant precies weet wat je kwijt bent voor de bel- en internetbundels en wat je kwijt bent voor de telefoon. Ook is het met de nieuwe abonnementen mogelijk om maandelijks je bundels te wijzigen, omhoog én omlaag. Als je een maandje minder belt en internet kun je bijvoorbeeld de bundels verlagen zodat je die maand niet onnodig veel geld kwijt bent.

Hieronder leggen we kort uit welke bundels er zijn en wat ze precies bieden:

Startabonnement  €10,-

Het Startabonnement is de basis van je abonnement. Je kunt hiermee onbeperkt internetten (64Kbps), onbeperkt sms’en en gratis gebeld worden in Zone 1 van de EU. Bovenop je startabonnement komen de bel- en internetbundel.

0 minuten €0,-
120 minuten binnen Nederland en de EU €5,-
Onbeperkt bellen en 120 minuten bellen binnen de EU €10,-

Zonder belbundel kost het bellen €0,23 cent per minuut. Gebeld worden is wel volledig gratis. Bij de twee overige bundels zit 120 minuten bellen binnen de EU inbegrepen. De landen waar je gratis naar kunt bellen zijn: Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigde Koninkrijk, IJsland, Noorwegen en Zwitserland.

Geen internetbundel 64/64 Kbps €0,-
Internet 500 MB 50/25 Mbps €7,50
Internet 1GB 100/50 Mpbs €10,-
Internet 2 GB 100/50 Mbps €15,-
Internet 5 GB 120/50 Mbps €20,-
Internet 10 GB 120/50 Mbps €30,-

Internetten kan met de Stel Samen & Stel Bij abonnement niet buiten Nederland zonder extra bundel. Hiervoor moet je een Travel & Surf pas inschakelen. Buiten je bundel betaal je geen extra kosten maar wordt je snelheid teruggebracht naar 64Kbps.

Als je een toestel bij je abonnement wilt dan kun je er voor kiezen om de bijbetaling direct te voldoen. T-Mobile laat daarbij zien wat je in totaal kwijt bent voor de telefoon. Zo kan het zijn dat als je het toestel direct betaalt dat je gemiddeld minder kwijt bent over een periode van 1 of 2 jaar dan wanneer je het toestel betaalt in termijnen.

 


Tags: , , , , ,