Artikel: de Apple Watch gaat het zwaar krijgen

Apple doet momenteel wat Apple goed doet: mensen warm maken voor een van hun nieuwe producten. In dit geval is het de Apple Watch, maar daarmee betreden ze een markt waar inmiddels nogal wat concurrentie is.

smartwatches_01Toen Apple de eerste iPhone op de markt bracht had dat nogal gevolgen en sinds de eerste iPhone is zo’n beetje alles veranderd. Smartphones zijn sinds 2007 getransformeerd naar strak vormgegeven minimalistische supercomputers voor in je broekzak. Met de smartwatch zal het echter heel anders gaan lopen, althans dat denken wij. De concurrentie ziet namelijk niet stil en diverse merken hebben al smartwatches op de markt gebracht die nu al niet onder doen voor de Apple Watch. Tijd voor een kort overzicht én we gaan voorspellen wat de Apple Watch gaat doen qua populariteit.

1 – Intro
2 – Welke smartwatches zijn er?
3 – Smartbands
4 – Hoe gaat de Apple Watch het doen?

Tags: , , , , , , , , , ,