Hi stopt vandaag en wordt KPN

Vanaf vandaag zal Hi niet meer bestaan. De dochteronderneming van KPN is volgens KPN te veel gaan lijken op KPN zelf waardoor de keuze gemaakt is de twee in elkaar op te laten gaan.

Bye-bye-HiHi was altijd de hippe provider terwijl KPN een meer zakelijke uitstraling had. Hi richtte zich met de reclames ook meer op jongeren. De laatste tijd, min of meer sinds de komst van 4G, zijn KPN en Hi qua aanbod echter meer naar elkaar toe gegroeid en in maart maakte KPN bekend dat Hi zou gaan stoppen.

 

Voor de huidige klanten van Hi zal er niet veel veranderen. Hun abonnement wordt automatisch omgezet naar KPN en er zullen geen extra kosten aan verbonden zijn. Wel krijgen ze een geschenk van KPN, meestal in de vorm van een bundel van 250MB extra. Alle huidige abonnementen zullen tussen 23 april en 1 juli omgezet worden.

Verder belooft KPN dat klanten van Hi bij hen dezelfde diensten en service kunnen verwachten als bij Hi.

Wat oude reclames van Hi

Een van de dingen die Hi erg goed deed waren de reclames. Deze waren vaak erg creatief en leuk om te zien. Hieronder vind je een klein overzicht van een aantal van deze reclames door de jaren heen.


Tags: , , ,